Skultuna IS

Referat: Sörstafors-Kolbäck FK - Skultuna IS

SK91 Herr-Skultuna 4-1
Publiksiffra: 51

Det går inte att stoppa SK91. Laget har nu 6 raka utan förlust! Under torsdagen så mötte man fjolårets div4-lag Skultuna hemma på Kolbäcks IP. Ett Skultuna som har startat svagt i Division 5. SK har 2 spelare som gör mest mål. Redan efter 3 minuters spel så kommer 1-0 för SK. Viktor Thurby står för målet. Thurby som hade en skadefylld säsong ifjol bevisar den här säsongen vilken skicklig spelare han är. Viktor har fått en kanonstart på säsongen precis som laget. 19min efter ledningsmålet så kommer även 2-0 och återigen så är det Viktor Thurby. I halvlekens sista minut så får Skultuna in en viktig reducering när Niklas Sundholm nätar och 2-1 står sig efter den första halvleken. SK punkterar matchen efter drygt kvarten spelad av andra halvlek. Christian Lindberg gör 3-1 I den 58:e minuten och bara 3min senare så kan Jesper Thorèn göra 4-1 och spiken i kistan. SK tar en säker seger till slut och 3 viktiga poäng. Nu är det Viktor Thurby som leder den interna skytteligan med 6mål. Ett mer en Kalnins! 6 matcher spelade och ingen förlust ännu. Man fortsätter att göra många mål. SK ligger kvar på en delad 2:a plats och är tillsammans med Tillberga och Ransta dom 3 lagen som ligger säkert i toppen med flera poäng ner till 4:an. Långt kvar på säsongen (16 matcher), men man börjar få en känsla att laget kan vara i toppen och slåss enda till sista matchen spelas. Jag har svårt att se att något lag ska kunna ta första vinsten mot SK just nu. Nästa match spelas torsdagen den 30 maj då det är derby borta mot HSK!!!